dilluns, 18 de febrer de 2019

VISITA DEL DIRECTOR DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ A TARRAGONA I L'ALCALDE DE TORREDEMBARRA A L'INSTITUT RAMÓN DE LA TORRE

El passat dijous 14 de febrer l’Institut Ramon de la Torre va rebre la visita del Director de Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Jean-Marc Segarra, l’Inspector d’Educació Jordi Fortuny, l’Alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira i el Regidor d’Educació, Jordi Solé. 

En primer lloc van tenir una reunió de treball juntament amb la directora del centre, Cristina Fernández, i el secretari, Pau Plans, en la que van parlar de la bona feina que s’està realitzant a l’Institut i de la necessitat que el Departament d’Educació doti els centres de més recursos i redueixi la ràtio d’alumne per grup. 

La directora també els va comunicar la necessitat d’ampliar la Formació Professional a l’Institut per tal d’ampliar l’oferta d’estudis a la població. L’alcalde i el regidor van donar suport a la idea i van oferir tota l’ajuda necessària per a fer-ho possible. 

Com a primer pas per potenciar la Formació Professional, el director de Serveis Territorials, va comunicar que el curs vinent s’oferirà en el centre un nou Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar de Pintura de Vaixells. 

En acabar la reunió van visitar les instal·lacions del centre, entre les quals destaca la remodelada i lluminosa Aula de Projectes (antic menjador), dotada amb ordinadors i projector -com totes les aules-, així com les àmplies aules/tallers de Formació Professional. 

Amb el nou Programa de Formació, s’amplia l’oferta formativa i l’alumnat podrà estudiar al centre l’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Programes de Formació i Inserció. Tothom interessat en informar-se dels estudis i en veure les instal·lacions ho podrà fer el diumenge 24 de març al matí en la Jornada de Portes Obertes del centre.