diumenge, 2 de desembre de 2018

CODIGO FINAL - RTVE

"Feia mandra aixecar-se,  i arribar a 3/4 de 8 del matí a l’institut, un dia de vaga  i pujar al bus que ens vindria a recollir al centre i ens portaria als estudis de RTVE a Sant Cugat.
Un cop hem pujat i dit quatre bromes, i rigut, o dormit, i xerrat amb els companys, el viatge ha començat.
Quan hem arribat, unes guies molt amables, ens han explicat com aniria tot, ens han portat fins els controls de seguretat,  i després ens han acompanyat fins a la sala annex a un plató.
Hem omplert el full d’autorització dels drets d’imatge, ens han donat un entrepà i una beguda, hem carregat piles, i cap a la gravació, com a espectadors al plató on es grava el programa concurs Código Final – que s’emet a TV2 cada dia a les 7 h de la tarda-.
Un simpatiquíssim regidor ha marcat l’acció dels aplaudiments, de les coreografies i de tota la gesticulació i escenificació que es veu al llarg del programa.
I la gravació del concurs ha començat.
Sabíem moltes respostes, totes no...alguna d’elles fins i tot s’ha respost des del nostre grup quan el presentador ha preguntat... i encertada!!!
Silenci, es grava...aplaudiments, ara aixecats, ara cridar, ara lamentar un error, ara girar, tornats a seure i ...silenci, es grava...
Hem participat en la gravació de dos programes que s’emetran al gener...i ens ho hem passat molt bé!!
Alumnat i professorat de Formació Professional: PFI, CFGM, CFGS.