divendres, 16 de novembre de 2018

ERASMUS

"La setmana passada vam rebre del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), una placa que ja tenim penjada al centre per la nostra participació en projectes Erasmus+. El SEPIE és l'agència nacional encarregada de concedir els projectes Erasmus + a l'estat. La internacionalització del centre és un dels objectius que tenim i per aquest motiu hi ha intercanvis amb Alemania i els projectes Erasmus+ entre d'altres al centre. 

Us recordem que actualment al centre tenim dos projectes: 

El primer porta per nom Bringing up new Ecoscientists (BEECOS), el vam iniciar l'any passat amb quatre escoles de Bulgària, Grècia, Itàlia i França. En aquests projecte som el centre coordinador del projecte i aquest segon any hem realitzat la mobilitat a Tryavna (Bulgària) i al Febrer farem la mobilitat a Parma (Itàlia). Els alumnes que participen són alumnes de 4rt ESO.

El segon projecte porta per títol To know and to control the impact of our digital identity. En aquests projecte som un centre social projecte. És un projecte on participen alumnes de França i Itàlia. Aquests any en aquest projecte realitzarem la mobilitat a Nantes (França) i a més alguns professors podran assistir a un curs de formació que es realitzarà al mateix institut francès. En aquests projecte poden participar alumnes de 4rt ESO i de 1r BAT. 

Els projectes Erasmus+ està sent una oportunitat única tant per als alumnes com per als professors que realitzen les mobilitats. Segons alguns alumnes serà una experiència que no oblidaran mai. A més de practicar l'anglès amb lar esta de companys dels diferents països, aprenen coses relacionades amb la sostenibilitat, el reciclatge i tindre cura del medi ambient."