dimecres, 14 de novembre de 2018

CAMBRIDGE - ENTREGA DE CERTIFICATS OFICIALS

Aprendre idiomes obre un món de possibilitats i de coneixements. Des de l’Institut Ramon de la Torre som conscients que el domini de diferents llengües és molt importat per a l’adequat progrés personal, acadèmic i professional dels nostres alumnes.
Dins del nostre Projecte Educatiu treballem la potenciació de les llengües estrangeres a través de diferents actuacions. El curs 17/18, pensant en la millora continua i l’oferta d’un servei d’excel·lència, varem engegar un nou projecte per tal d’acreditar certificacions oficials en llengües estrangeres.
Els exàmens oficials de Cambridge es van realitzar en el nostre centre, seu dels exàmens oficials, el passat 9 de juny. Els alumnes interessats en obtenir la certificació oficial, així com altra gent de la zona, van examinar-se dels nivells KET (Key English test), PET (Preliminary) i FCE (First Certificate in English),  que equivalen, respectivament als nivells A2, B1 i B2 del marc comú europeu.
Enhorabona a tots els aquells que us vareu presentar a les proves i ja teniu a les vostres mans el Certificat Oficial de Cambridge!
Qui encara no s’hi hagi presentat, aquest curs tornarem a ser seu oficial de Cambridge. Aneu escalfant motors i prepareu-vos per a les proves.
No deixeu perdre l’oportunitat!