dimecres, 23 de maig de 2018

ONG SAVE THE CHILDREN

La ONG "Save the Children" ens vol agraïr la nostra participació i exitosa organització en la cursa "Kilòmetres de solidaritat". Portem quatre anys realitzant aquesta activitat solidària en la que hem recollit diferents quantitats al llarg dels anys:


2014-2015: 805 euros
2015-2016: 1505 euros
2016-2017: 1410 euros
2017-2018: 2375 euros

Per tot això, Save the Children ens vol agrair la feina realitzada i avui ens ha fet entrega de la placa "Centre solidari amb la infància"

Portem quatre anys realitzant aquesta activitat esportiva, però aquesta cursa és molt més que una activitat esportiva, ja que permet treballar la defensa i promoció dels drets  de la infància.

Cada volta realitzada compta per arribar a la meta: aconseguir que tots les nenes i nens del món tinguin assegurat el compliment dels seus drets. Es tracta de sensibilitzar i de recaptar fons per poder defensar aquells en situació de vulnerabilitat.
En aquesta edició de la cursa a l’Institut Ramon de la Torre s’han superat tots els records anteriors, tan de participació com de recaptació:
·         La participació ha estat tot un èxit arribant als 306 participants entre alumnes i professors.

·         En la part econòmica hem superat totes les xifres anteriors arribant als 2.375 euros.
Tota aquesta recaptació anirà integra a la organització “Save the Children” per millorar l’educació, salut, nutrició.... dels nens més necessitats. Aquí us deixem l’enllaç per si voleu més informació de l’activitat