dijous, 26 d’abril de 2018

SANT JORDI 2018 AL RAMON DE LA TORRE


La diada de Sant Jordi ha estat seguida per l’alumnat amb no poc interès. Aquest any ha estat centrada en la novel·la gòtica-romàntica de Frankenstein, en el segon centenari de la seva publicació.

Els actes festius de caràcter extraordinari han tigut una durada de tres hores: des de l’hora del pati fins l’hora de sortida.


L’acte de l’entrega de premis ha estat conduït pels alumnes de segon de batxillerat que cursen l’assignatura de Literatura Catalana. Des d’aquí la nostra felicitació per la seva extraordinària implicació i bellíssima interpretació. Ells han estat els responsables d’entregar els guardons literaris i matemàtics,  i d’interpretar uns entreactes basats en un guió elaborat per la Comissió Lingüística i que conjuminava personatges tan diversos com Sant Jordi, el Drac, Mary Shelley, Víctor Frankenstein i el propi monstre, Frankenstein.

Aquesta “funció” ha tingut una durada d’una hora i mitja. L’altra hora i mitja s’ha destinat a passar la pel·lícula “El petit Frankenstein” per apropar i donar a conèixer aquesta creació literària.

Tanmateix el grup instrumental Amalgama, sota la direcció de la professora de música Carme Marchena, ha interpretat diverses peces musicals i corals amb especial sensibilitat i bellesa. També agraïm la dedicació d’aquesta professora per la seva constant implicació i imprescindible col·laboració en el control dels aparells de l’acústica durant tot l’acte. Com sempre, ella, durant anys, ha estat l’ànima de les festivitats que es van realitzant al llarg del curs al Centre i fora del Centre, moltes d’elles de caràcter extraescolar.