dilluns, 5 de març de 2018

COLÒNIES A LA GRANJA - 2n D'ESO


ON HEM ESTAT?
Hem estat a La Granja, una granja escola de Santa Maria de Palautordera, al peu del Parc Natural del Montseny. Un entorn envoltat de natura, d’animals, de màgia i de llibertat on tot es fa possible.
QUÈ HEM FET ?
Hem fet unes colònies d’educació emocional,  amb tot un seguit d’activitats per ajudar-nos a:
  •  coneix-se’ns millor
  •  respectar-nos més
  •  confiar més amb els altres
  •  valorar-nos més
  •  comunicar-nos millor
  •  treballar amb equip
Una de les activitats que més ens ha agradat es tractava de lligar-nos les mans amb un mocador, primer amb un company de confiança i després amb un company de menys confiança, amb la finalitat de passar una sèrie d’obstacles al bosc fangós. Es tractava de fomentar la confiança entre nosaltres.

QUÈ ENS HA AGRADAT I QUÈ NO ENS HA AGRADAT?
Ens ha agradat molt el tracte amb el monitors i les activitats que hem fet. Hem tingut tres monitors, el Nil, la Núria I la Clàudia i una noia de pràctiques, la Jèssica.

Ens ha agradat molt la nit i la discoteca que vam fer i tindre llibertat d’actuació en el nostre temps lliure.

Ens ha agradat molt anar a veure tots els animalets de la granja, però hi havia molt de fang i tota la roba ha quedat bruta, principalment les sabates.

Ens ha agradat molt l’esmorzar, estava molt bo. També hem gaudit de bons menjars tot i que algun plat es podia millorar.
No ens ha agradat que hagi fet mal temps, molta pluja, vent  i fred. El primer dia hem hagut de fer totes les activitats a l’interior.QUÈ HEM APRÈS?
Doncs hem après a conviure tots junts, a compartir, a respectar-nos, a confiar amb els altres, a treballar en equip, a comunicar-nos, a valorar l’entorn, a divertir-nos, a gaudir de la companyia dels altres i a  ser més empàtics.
Recomanem aquesta experiència perquè ens ha enriquit molt i ens ho hem passat d’allò més bé.

Gràcies per tot monitors i professors!!!