divendres, 2 de febrer de 2018

LA POLÍCIA LOCAL AMB NOSALTRES

Aquests dies, un policia local, en Jesús, ha anat per les classes de primer de l'ESO a fer una xerrada sobre l'educació viària i el trànsit. Ens ha explicat coses molt interessants: com circular per la ciutat, com hem d'anar en bicicleta, com hem de portar el casc...
Ens ha agradat molt aquesta activitat. Creiem que s'hauria de repetir cada any.

Andrea Gil - 1r D


Durant un parell de setmanes el policia Jesús ha estat en el centre fent xerrades informatives sobre les drogues, el tabac (i els efectes que tenen), i alguns consells de seguretat per a la conducció de la moto. Amb el policia els alumnes de 1r, 2n i 3r de l'Eso hem tingut 2 hores. Hem vist uns quants vídeos on es mostraven exemples del que ens havia explicat. Aquestes classes han sigut molt interessants, informatives i divertides . Hem après moltes cosses amb el Jesús.
Gràcies Jesús!
Carla Matons Calafí - 2n A


El passat dijous vam tenir la xerrada amb el policia Jesús. Va ser una xerrada molt interessant que els adolescents hauríem de tenir en compte alguns punts i saber les conseqüències que ens poden trobar a les festes amb els amics. També ens va parlar sobre l’alcohol i el tabac i les substàncies que hi porten.
Al final, ens va posar un vídeo molt interessant en el que es reflexionar sobre

el nostre futur.
 
Aïda Charles Sánchez - 3r B