dimecres, 20 de setembre de 2017

BIBLIOTECA

BENVINGUTS AL NOU CURS LECTOR
Comencem un nou curs i un nou any lector a la biblioteca. Les bibliotecàries Àngela Martí i Dolors Marchán us esperem amb algunes novetats.

Us volem recordar a tots que la biblioteca està oberta durant les hores del pati i totes les tardes excepte la de divendres  i podeu venir per demanar llibres en préstec, buscar informació a la xarxa, fer treballs a ordinador, fer deures, o llegir.
Durant aquesta primera setmana ja podreu passar a buscar els llibres de lectura obligatòria del primer trimestre. Cada any intentem tenir més exemplars però no en tenim per tots així que és millor que no ho deixeu per l’últim moment.
Com sempre, us demanem un bon clima de treball a la biblioteca. Recordeu que  no es pot beure ni menjar (ho heu de fer abans d’entrar), que s’ha d’estar en silenci o parlar en veu molt baixa i que s’ha de respectar el mobiliari i tot el material de les nostres instal·lacions.
La primera novetat amb la que us trobareu és el nou sistema de registre. Hem deixat de banda els papers i ens hem informatitzat, a partir d’ara quan vingueu a la biblioteca heu d’anar a l’ordinador situat a prop de la bibliotecària i omplir les vostres dades. D’aquesta manera esperem ser més àgils i més ecològics.


 
Bona lectura a tots/es!!!!