dilluns, 5 de juny de 2017

COMIAT POSTOBLIGATORI

TOTES LES FOTOS
“El que hem d’aprendre ho aprenem fent-ho”, va dir Aristòtil fa uns anys (384 AC – 322 AC). Aquesta frase penso que s’adiu molt a tots els estudis d’un Cicle Formatiu. Permeteu-me que em centri en el CFGS d’Administració i Finances; un cicle on tot el que s’aprèn es posa a la pràctica, mitjançant exercicis cada vegada més complexos, i projectes que requereixen presa de decisions personals que ajuden a l’alumne a relacionar els coneixements i habilitats adquirits durant el Cicle.
 Aprofito aquestes línies per donar les gràcies a tot el personal de l’Institut Ramon de la Torre: professorat, secretaria, consergeria, equip directiu, personal de neteja, i a tots els companys que he tingut durant aquests tres anys que he passat a l’Institut. Gràcies per la dedicació, professionalitat, efectivitat, passió, cordialitat i companyonia que impregnen l’ambient d’aquest centre.
 Moltes felicitats als graduats d’enguany de CFGS d’Administració i Finances, CFGM de Gestió Administrativa, CFGM d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Batxillerat.
Molta sort en el nou camí que encetarem!
 Jordi Boltà
Tècnic Superior en Administració i Finances
ELS DISCURSOS
ELS VÍDEOS