dilluns, 3 d’abril de 2017

INTERCANVI

MÉS FOTOS
Aquest dilluns, en el nostre penúltim dia d'estada a Alemanya, en hem trobat d'hora al "Gymnasium" (institut) per anar fins la parada del bus i partir cap a una bonica església barroca anomenada Birnau, allí hem hagut d'esperar que s'acabés la missa per tal de poder-la visitar. Ens ha sobtat veure-la per dins, amb tanta decoració, tenint en compte l'austeritat de la façana. 

Després hem fet una altra "Wanderung" (caminada), aquest cop més curta que la darrera vegada, fins al poble conegut com Uhldingen, per visitar el museu del neolític anomenat Pfahlbauten, on hem vist un poblat reconstruït d'aquella època damunt del llac . Malgrat que a molts no ens apassiona gaire l'història, poder veure els utensilis, joies, etc., tocar-les i experimentar amb tot luxe de detalls com es vivia llavors, ha estat força interessant.

Al vespre hem celebrat el sopar de comiat amb les famílies a l'escola, a l'hora que per nosaltres seria més aviat el berenar, a les 6 del vespre. Cal dir que els nostres amfitrions alemanys estaven molt contents d'haver-nos tingut amb ells, i es mostraven molt satisfets amb l'experiència. Sembla ser que tots en fem un balanç molt positiu.

Demà dimarts ens hem d'acomiadar del nostres alemanys. Tot ha anat tant ràpid, sembla mentida què de pressa passa el temps quan estàs gaudint d'una cosa.