dimecres, 26 d’abril de 2017

DEFC 2017

L’INSTITUT RAMON DE LA TORRE HA PARTICIPAT EN EL DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA  AL CARRER.

Ús deixem les fotos que vam fer de les diferents sessions.


El DEFC 2017 es posa en marxa
El DEFC és una iniciativa inicial de Fran Flórez, professor d’Educació Física, que el 2011, a Laviana (Astúries), va decidir sortir al carrer amb els seus alumnes a fer classe.

L’objectiu era mostrar als veïns com és l’actual EF, una activitat d’aula desconeguda de la ciutadania. La iniciativa, aquell 6 d’abril de 2011, coincidí amb el Dia Mundial de l’Activitat Física.

Actualment el DEFC aplega estudiants, professors i voluntaris, que esdevenen protagonistes de l’Educació Física als carrers i places de pobles i ciutats de tot l’Estat, seguint el lema “Estil de vida actiu per a tots i per sempre”.

L’experiència, impulsada per professionals d’Educació Física amb el suport del Consell de Colef i els col·legis professionals autonòmics, centres educatius i ajuntaments, vol continuar guanyant participants, centres educatius participants i professionals implicats.

Els més de 600 professors que han fet possible el DEFC en totes aquestes edicions, creiem en una Educació Física integral i integradora, per a tots i per a tota la vida, com a base per instaurar uns hàbits saludables i un Estil de Vida Actiu. El DEFC vol ser un aparador que mostri a la societat els beneficis que aporta.

El COPLEFC dóna ple suport als objectius plantejats i impulsa per segon any consecutiu la celebració del DEFC a tot Catalunya.