divendres, 4 de novembre de 2016

TARRAGONA IMPULSA

Dilluns dia 24 d'octubre vam anar al viver d'empreses i a Tarragona Impulsa,a l’edifici de la Tabacalera, a Tarragona,  lloc on es desenvolupen plans de negocis, es gestionen ajudes a emprenedors i a part es realitzen diversos tràmits relacionats amb el món laboral. Una de les tècniques ens va fer una presentació.
Va ser una xerrada interessant.

Està molt bé que hi hagi entitats que acompanyin ​en tot el procés de creació d’un projecte, en les dificultats de plantejament i econòmiques des de l’inici. Hi ha recursos que a vegades no sabem que existeixen i que són molt útils. 

A part de l’acompanyament i consells també hi ha concursos que premien l’esforç, la innovació i tenacitat dels emprenedors, va resultar curiós que hi ha una clara promoció respecte als negocis relacionats amb les noves tecnologies, el programa YUZZ n'és un dels diversos programes enfocats cap a aquest camp. 

Va ser una visita molt productiva ja que en el cas de voler en un futur posar en marxa algun negoci, ja sabrem on dirigir-nos i què demanar per tal de rebre l'atenció que necessitem de manera adequada. Enhorabona pel servei!