dimecres, 26 d’octubre de 2016

TALLER DE DIETA MEDITERÀNIA

La setmana passada els alumnes de 1r  2n d’ESO vam assistir a un taller de dieta mediterrània molt interessant. Durant la primera part ens van fer una petita introducció amb diapositives  i ens explicaven què significa la dieta mediterrània  i també què cal fer per a tenir un cos més saludable.
CLICA PER VEURE MÉS FOTOS!!!
En segon lloc ens van ensenyar els productes més saludables i recomanats per a comprar i consumir, ens van explicar diferents formes de cuinar per què no tinguessin tanta quantitat de greixos perjudicials al nostre organisme. Després vam preparar una recepta, i ens van repartir tots els ingredients: mitja “fajita”, tomàquet , tonyina, formatge d’untar, enciam, pebrot, gall d’indi, olives, oli d’oliva, pebre negre.
Un cop cadascú teníem la recepta a punt , abans de clavar-hi queixalada, vam escollir el millor preparat i el més saludable.
I ja per acabar vam anar a la sala d’actes i vam ballar zumba,  perquè a la dieta cal afegir-hi una mica de moviment , és a dir, fer esport, i no cal que sigui avorrit! Finalment, ens van repartir uns fulletons informatius per a casa .
Va ser una activitat molt divertida i curiosa perquè molts sabíem coses, però  no les practicàvem i  a partir d’ara ho intentarem i alhora ens va sorprendre cuinar en horari escolar.

   Ana, Aïda, Bernat, Elea, Nacho i Richard

Alumnes de 2n d’ESO