dimecres, 1 de juny de 2016

Un any més hem arribat al final de curs, i a més aquest any al final d’una etapa, hem celebrat un acte de cloenda molt emotiu amb els nostres companys, professors i familiars!!

Va ser el passat dia 27 de maig i vam celebrar el comiat dels CFGM, CFGS i Batxillerat. Creiem que va ser un encert realitzar el comiat al gimnàs, un lloc més ampli que la recepció on fins ara, sempre s’havia realitzat. 

L’espai va ser guarnit i preparat per encabir a tothom qui volgués assistir, tot i la  calor, pròpia d’aquestes dates, que va ser sufocada sortint de tant en tant a prendre l’aire, va ser l’únic punt “dèbil” de la nit.

Un cop superada, el comiat va desenvolupar-se d’una manera distesa i agradable, va ser l’escenari de l’acte on la coral de l’Institut ens va oferir unes cançons molt boniques, la direcció ens va adreçar unes paraules i els alumnes vam donar les gràcies a tothom amb tristor.

L’Institut va preparar un photocall per a que tothom qui volgués pogués fer-se una foto amb els professors, companys o amics presents.

No ens cansarem de donar les gràcies a tot l’equip de l’ Institut, i a més a més aquest any, a les persones que han guarnit el gimnàs per l’ocasió!

I un cop finalitzat tot, vam anar a sopar a l’Enzo, i n’hi ha que varem continuar amb quatre ballarungues...fins més tard, per acomiadar-nos bé, bé del centre!!

Va ser una vetllada molt emocionant!!!

Josep Maria Colet i Maria Lluïsa Oliva