dimarts, 17 de maig de 2016

JORNADA DE CONVIVÈNCIA PRIMÀRIA-SECUNDÀRIA

Els dies 12 i 13 de maig, els alumnes de 1r d’ESO van participar en una jornada esportiva a la platja de la Paella de Torredembarra amb alumnes de l’ altre centres de la mateixa població que feien el mateix curs, IES Torredembarra,  i els alumnes de 6è de la vila

Abans de sortir del centre, ens vam organitzar en dos grups: vermell i blau. I d’aquests en: 1, 2, 3 i A i B.
Un cop arribats tots a la platja, vam esmorzar una mica per agafar força i vam saludar o conèixer alumnes dels altres centres.
Tot seguit, vam  poder practicar diversos esports: ultimate, bitlles catalanes, futbol platja, tennis platja i vòlei platja, contra equips dels altres centres.
A ultimate ens vam dividir en quatre equips per jugar dos partits, consistia en llençar un disc als companys. A les bitlles catalanes és un joc que consisteix en llençar uns "bitllots" (bitlles petites) contra unes bitlles situades a una determinada distància ( a les competicions són 9 m.) a fi de tombar-les. A futbol platja, el dijous,  vam rebre la visita d’un dels millors jugadors del món, Llorenç Gómez. El tennis platja tractava en fer partits passant una petita pilota amb unes raquetes. A vòlei platja teníem tres monitors, que primer ens van ensenyar a llençar la pilota i després ja vam jugar un partit.
Finalment, tots els participants ens vam fer una fotografia per tal de concloure la jornada divertida i lúdica , on a més de practicar esport vam compartir o fer amics d’altres centres.

Alumnes de 1r A i B