divendres, 13 de maig de 2016

ESCOLA DE VELA

Fa dues setmanes alguns alumnes (dels quals m’incloeixo) vam començar una activitat que té a veure amb la navegació, són les activitats de l’escola de vela.

Com cada any, l’institut realitza aquesta activitat al tercer trimestre, que és molt divertida i aprens moltes coses sobre l’àmbit de la vela i la navegació. Es fan vuit sessions, les quals cada diumenge s’ensenya com navegar o tornar a explicar la navegació amb diferentes barques, uns exemples són com anar amb kaiac, padel surf, el patí català,… Són activitats que fan que comenci un estiu molt refrescant.

En la meva opinió, l’any passat la vaig fer i em va agradar tant que vaig decidir que tornaria a repetir aquesta experiència.


Gracies per la vostra atenció, Roger Peris Margarit (3rC).