dimecres, 2 de març de 2016

Els alumnes de 4t d’ESO, 2n de Batxillerat i 2n de Cicles Formatius de Cicles Formatius de Grau Mitjà ens hem apropat a l’Espai de l’estudiant del Tarragonès, localitzat a la Sala Kursaal de Valls. Aquestes han estat les nostres opinions de la sortida:

ALUMNAT DE BATXILLERAT
En aquest espai, els estudiants, amb diverses ambicions de futur hem pogut trobar tota la informació necessària sobre els instituts de la zona per poder continuar amb les estudis de Cicles Formatius de Grau Superior.
També hem trobat reunides en un mateix espai la majoria d’universitats catalanes, on t’explicaven i aconsellaven pel millor per al teu futur, però on també et parlaven de preus, beques, residències i tot el necessari per a la universitat. 
Per últim hem trobat estands amb informació addicional com viatges d’idiomes, centres d’interpretació...
Ens ha semblat una bona oportunitat per tenir més clar què fer amb el nostre futur.

ALUMNAT DE CICLES FORMATIUS
En l’Espai de l’estudiant hem vist diferents estands amb informació per als nostres futurs estudis. Hi havia universitats, centres de formació professional, centres estrangers per aprendre idiomes...
Ha estat un matí molt i molt complert i productiu. Ens hem pogut informar i millorar el nostre futur i ajudar-nos a prendre una decisió.

ALUMNAT DE 4t D’ESO
“Ha estat una bona experiència. Hi havia un munt de coses! Des d’una parada de perruqueria fins un braç mecànic! Et podies informar de quasi bé qualsevol cosa, a més a més, en algunes parades et donaven un regal. He sortit amb la informació que necessitava. Ha estat molt útil!” 
Hanna López

“M’ha agradat l’excursió, perquè hi havia estands de diferents universitats, instituts i centres on t’informaven del que volies. 

Simplement preguntaves sobre el que volies estudiar i també et donaven fulletons amb molta més informació. Hi havia una parada d’un centre d’estètica de Tarragona dedicat a l’estètica i la perruqueria on et podies maquillar, pentinar o fer-te les ungles.
M’ha sorprès, perquè estava molt ben organitzat i, a més, els centres faran jornada de portes obertes per poder conèixer millor la seva oferta formativa.” 
Anna Minodora Recasanu


M’ha agradat molt! Aquesta excursió m’ha deixat les coses clares, els professionals que hi havia ens han explicat tot molt bé i resolt dubtes. Ho recomano molt per les persones que no tenen clar el que volen seguir estudiant o el seu futur professional. A més, ens ho hem passat molt bé amb els companys.” 
Boutania Iallachen