dijous, 18 de febrer de 2016

ESPAI D’ECOART

Introducció

 L’ Ecoart  tracta la pràctica  de restaurar , protegir  i conservar el món  pel seu propi bé  i fer de nexe  entre la relació  mundial dels humans  amb  el planeta Terra.


Acció del Departament de Plàstica

 El  Departament de Visual i Plàstica  ha  proposat a tot el  col·lectiu d’alumnes  de segon cicle  de ESO  a participar voluntàriament  en l’execució  d’uns murals  d’ Ecoart  treballant amb materials  alternatius  : cartró , safates i ampolles de plàstic , tetrabrics  etc.

Els  alumnes  i els professors  i membres d’altres serveis del nostre Centre  ens preocupem per la salut  del nostre planeta Terra  i per  això explorem  en les noves tendències artístiques  per col·laborar  amb els grups que defensen el medi ambient.


Acció del s  alumnes

En  aquest moments la mostra , que ara sols ha fet que començar,  compta ja amb dos murals  fets per alumnes  que ja estan exposats . Esperem que en  les properes setmanes  ampliem aquesta exposició  amb més murals .
L’objectiu d’aquesta tasca  és aportar un petit gest  de sensibilització  envers la necessitat  de reciclar  en l’entorn més immediat del nostre institut  i a tots el membre de la  Comunitat Educativa.


Agraïment  als  alumnes  per la seva participació.

Felicitem a tots els alumnes  pel temps dedicat  en la realització  d’aquetes  pintures  sobre cartró .  Recordar els moments d’alegria i entusiasme  que hem compartit  aquest dies .


Fotos del  primer  mural  titulat  “ La balança verda “

Aquesta pintura  te com a motiu  una gran balança  que ens recorda  que de cada 50 kg  de paper  que reciclem  podem salvar un arbre . En el nostre  centre  la recollida  selectiva de paper  funciona  molt  bé . Podem dir que és un èxit  ja que tothom  esta seriosament  implicat en aquest afer . De totes  maneres hem de continuar  millorant i donar continuïtat en aquesta tasca els propers cursos acadèmics.Fotos  del segon mural titulat  “ Preocupem-nos  tots  per la salut del Planeta Terra “

En  aquest mural  hi ha  un cercle   de  persones  agafades per les mans  que envolten al món  i ens recorda  que es tasca de tots  protegir-lo  mitjançant  el multi-reciclatge  . Es una feina que hem de fer entre tots amb voluntat i constància  al llarg de les nostres vides .
Recordem que no s’ ha pogut dissenyar cap màquina que automàticament  pugui selecionar   les deixalles ....

Finalment invitem  a tots els que no fan reciclatge  selectiu  a FER-LO!Recordem: RECICLAR ÉS ÚTIL I NECESSARI!!!