dimarts, 23 de juny de 2015

PREMI DE NARRATIVA CURTA

El Port de Tarragona lliura els guardons del II Premi de Narrativa Curta

Aquest dijous 18 de juny de 2015 ha tingut lloc l’acte de lliurament de guardons del II Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona, que ha comptat amb la presència de Montse Adan, directora de Relacions Institucionals i Comunicació del Port de Tarragona; i Maria Àngels González, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
El Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona arriba a la segona edició mantenint la voluntat d’incentivar els joves en aspectes com la llengua catalana, la imaginació i l’interès pels temes marítims i portuaris.
Aquest cop hi ha hagut més participació que l’any anterior i, a criteri del jurat, la qualitat dels treballs ha superat els de la primera edició.
L’acta del jurat ha reflectit la qualitat dels 42 treballs rebuts, i per aquest motiu se n’han seleccionat 14, 3 del nostre centre, a banda dels 6 guanyadors, amb l’objectiu de realitzar una edició digital que reculli els millors treballs d’aquest II Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona.
Els alumnes i els treballs seleccionats de l’Institut Ramon de la Torre han estat:
‘Paper de plata’, de Sabina Francés Ibáñez.
 ‘A les 9:30’, d’Andrea Viedma Guirao.
‘Valora’, de Mireia Casas Marqués.