dijous, 11 de juny de 2015

PLA EDUCATIU D' ENTORN

El passat divendres, 5 de juny, a la Sala Gran del Casal Municipal es va lliurar els premis als millors treballs audiovisuals sobre civisme i convivència que per segon any consecutiu ha convocat l'Ajunrtament del nostr municipi dins el "Pla Educatiu d'entorn", l'objectiu del qual és fomentar la cohesió i la participació dels alumnes en activitats socials, educatives dins el municipi.

Els alumnes dels centres de primària i dels centres de secundària de Torredembarra van representar la cantata "Allò que no podia ser", acompanyats de la Coral Xaloc i la Coral i el Grup Instrumental de l'Escola de Música de Torredembarra.


El nostre Centre va obetenir els següents premis:

  • Premi a la millor obra de 1r Cicle d'ESO per als vídeos de 2n d'ESO "Per molt civisme i Convivència" dels alumnes Victòria da Silva, Elena Fortnuy Rovira, Eva Martínez Ricart i Roger Peris Margarit, i "Ho podem fer" de  Carla del Corral, Alice Rotaru, Leire Sagra i Raquel Sánchez.
  • Prem i a l amillor obra de 2n Cicle d'ESO per al vídeo "Civisme a Torredembarra", dels alumnes Andrea Viedma, Arnau Salazar, Imanol Padilla i Marina Catalina de 4t d'ESO.
  • Premi a la millor obra de Batxillerat i Cicles Formatius per al vídeo "Tolerància" dels alumnes de CFGM de Gestió Administrativa dels alumnes Oumaima El Bakkali, Khadija Rhouni, Daniel Pena i Anna Pujol.