dimecres, 17 de juny de 2015

COMIAT ALUMNES BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

Una vegada més, un curs finalitza, i molts i moltes la seva etapa estudiantil a l’Institut Ramon de la Torre, en aquest cas els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances de la promoció 2013-2015.

Com cada any es celebra al centre un esdeveniment de cloenda del curs. Per l’alumnat que porta més anys estudiant a l’Institut no deixa de ser un any més, però en canvi aquest any ha sigut diferent, molts de nosaltres hem passat l’adolescència al mateix institut i ara ja hem finalitzat tots els estudis que pot oferir el centre.

Per a celebrar-ho vam sopar el dia 29 de maig, tots junts, professors i alumnes, i no van faltar la rialles, (i tampoc el menjar), les bromes ni l’alegria i per descomptat l’amistat que hem aconseguit generar entre nosaltres.

Agrair al professorat la seva col·laboració  i ajut. Gràcies per l’atenció que ens heu donat, sabem  que molts dels professors del centre tenen  dedicacions  cap a l’alumnat  que van mes enllà que la figura tradicional d’un professor.

Gràcies de part  de tot l’alumnat als professors i professores que ens han acompanyat durant aquest dos anys!!


Els alumnes del CFGM de Gestió Administrativa, varem tancar el nostre cicle  amb una festa amb els altres companys que acabaven els estudis, el dia 29 de maig.


Per molts de nosaltres va ser la primera vegada que celebràvem el final d’una promoció, i era  molt emotiu. Deiem adeu als companys, professors i la gent de la direcció.

Vam llegir un discurs pels professors, posant a cadascun un recordatori  del que havíem aprés i viscut amb ells.

Moltes gràcies per tot el que hem après i viscut!!!

Alumnat del CFGM GAD