dimecres, 29 d’abril de 2015

BIBLIOTECA MESTRA MARIA ANTÒNIA

La  biblioteca de Torredembarra, Mestra Maria Antònia, ens ha convidat aquest any a formar part dels actes que organitzen per celebrar Sant Jordi, i teníem clar que no podíem fallar.

El primer d’ells va ser la revetlla el dia 22. En aquest cas,  dues alumnes del centre, la Ylenia de la Cruz  i l’Andrea Viedma  van llegir creacions pròpies. L’ambient va ser molt càlid i acollidor i els assistents s’ho van passar molt bé, ja que la vetllada va comptar amb el concert del grup Maria Luïsa, la presentació d’altres textos inèdits i la presentació de diferents llibres.

D’altra banda, el mateix 23 per la tarda, a la plaça Mossen Joaquim Boronat de Torredembarra, vam participar també llegint diferents poemes del poeta Joan Vinyoli. En aquest cas, els alumnes participants van ser l’Alejandro Reyes, el Marcos Blasi, la Zuzana Kolejakova i el Xavi Llorach.

L’Alejandro Reyes  ho va viure així: “abans de començar estava una mica nerviós, però després vaig sortir a llegir i crec que ho vaig fer molt bé. M’ha agradat molt participar i espero fer-ho un altre any”.