dimecres, 22 d’octubre de 2014

INICI DE CURS

Laia Martínez - 1r A
La meva arribada a l’ESO va ser millor que l’esperada.

Tot va ser nou per mi, tot hi que ja coneixia a molts companys/es, que havien coincidit amb 
mi a primària. Van fer d’un lloc desconegut, un lloc una mica mes familiar i còmode, igual que els mestres que ens han tractat molt bé.

Els primers dies vaig estar una mica perduda per això dels horaris. Encara que t’acabes acostumant, fins al punt d’agradar-te això de sortir abans i tindre la tarda lliure, per tu i per fer deures, que no han sigut tants com m’esperava.

=================================================================

Vicky Da Silva - 2n C
Aquest any he començat segon d'ESO, que jo creia que seria molt més difícil, però que va! El canvi no ha sigut tan gran com l’esperava però això és molt millor. La veritat es que m'han tocat bastants profes que tenia l'any passat i bé potser per una part és millor però per l'altra..., et coneixen bastant!.

Segon  d’ESO el trobo un curs normal, perquè si estudies, ho aproves tot, per mi no és gens difícil.

M'han tocat els mateixos companys que l'any passat i algun repetidor i/o nou. Un canvi que hem tingut es que no tenim música però tenim plàstica, i a més tenim optatives.. M'agrada molt aquesta idea!.

Aquest curs tinc moltes expectatives a seguir, i una d'elles és aprovar-ho tot! Doncs així he començat el nou any!