dissabte, 26 d’abril de 2014

SANT JORDI 2014


Com ja és tradició al nostre centre, amb Sant Jordi arriba la Marató de Lectura, aquest any dedicada a commemorar el 70 anys de la publicació de El petit príncep

Durant dues hores s’han llegit fragments d’aquesta gran obra en català, castellà, francès, grec, llatí, anglès i occità. Hi han participat alumnes de batxillerat, cicles i professors. 


I a més, com a novetat, al mateix temps que s’iniciava la marató començava  una cadena amb els alumnes de la ESO que anava passant per les diferents classes reconstruint un fragment de l’obra; un cop s’han reunit tots han penjat els diferents fragments al hall i s’han unit a la resta de lectors de la marató. Una vegada més cal agrair la participació de tots els lectors que són els que fan possible aquest acte.

Sant Jordi és una gran festa i tot l’institut s’ha vestit de gala per celebrar-ho. El hall està ple de llibres, roses, dracs i el tema central d’aquest any: El petit príncep. Cal fer esment de la gran feina que han fet per decorar el hall els departaments de plàstica, PQPI, departament d’orientació, tecnologia i altres. Gràcies també a MaJosé Pérez per cedir a l’institut durant aquests dies la seva  col·lecció de llibres de El petit príncep i al professor Pep Roselló per cedir-nos també la seva col·lecció de punts de llibre, totes dues col·leccions exposades al hall.