dijous, 27 de febrer de 2014

SORTIDA ALUMNES DE CLÀSSIQUES A TARRAGONA

Com ja és tradició, els alumnes de LLatí i Grec de 1r i 2n de Batxillerat del nostre centre han participat al cicle de conferències que organitza la Secció Catalana de la Sociedad Española de Estudios Clásicos, orientades a estudiants de Batxillerat de Catalunya que cursen estudis de Llengües Clàssiques.


Les conferències, impartides per doctors i professors de Filologia Clàssica de la Universitat de Barcelona i de la URV, van tenir lloc el 12 de febrer de 2014 a la Facultat de Ciències Jurídiques del Campus Catalunya de la URV. 

Aquest any, els temes impartits pels especialistes van seComicitat i realitat en el Miles gloriosus de Plaute, a càrrec del Dr. Javier Velaza Frías, professor de Filologia Llatina (UB) i La rebel·lia d'un creador: Prometeu, entre déus i homes, a càrrec del Dr. Jesús Carruesco García, professor de Filologia Grega (URV).

A més, els alumnes van gaudir de la visita al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, on pogueren recórrer amb especial interès les sales amb els bustos d’alguns emperadors romans o mervallar-se amb el famós tintinnabulum.