dimecres, 16 d’octubre de 2013

SORTIDA A LA BIBLIOTECA DE TORREDEMBARRAEls alumnes de la matèria optativa de LA REVISTA han visitat la Biblioteca mestra
Maria Antònia de Torredembarra i ens ho expliquen:
“ La sortida a la biblioteca ha estat bé. He après moltes coses sobre ella. Ara, ja conec totes les seccions que hi ha. Deixen agafar un munt de llibres al mes, també deixen en préstec pel·lícules, CD´s, jocs per les consoles,...”

Xavier Hidalgo, 2n A
“ M’ha agradat molt anar-hi. No era la primera vegada però si que és la primera que he apreciat tot el que hi ha a la biblioteca. És impressionant! Des d’una enciclopèdia fins a videojocs, i a sobre gratuït! Aquesta sortida ha estat molt bé!”

Ainoha Garcia, 2n D
“ He descobert que podem trobar revistes per internet, que hi ha una gran varietat de llibres i revistes. I que no podem prendre la revista a casa el primer mes, però després sí.
Les novel·les estan ordenades per ordre alfabètic en funció de l’autor i el títol. Tots els llibres tenen un registre: números i lletres que els identifiquen.
A més, si tens el carnet de la biblioteca de La Torre tens molts avantatges. Un dels més importants consisteix en què sinó tenen el llibre el demanen a una altra biblioteca i en quinze dies el tens.”

Iñaki Rubio, 2n B