dimarts, 11 de juny de 2013

PROJECTE: RECI-ART (l’art de reciclar – l’art de crear)

Un any més l’equip de professors i el grup d’alumnes del PQPI-PTT curs 2012-13 hem realitzat el Projecte Integrat basat en el treball cooperatiu i portat a terme a través de la llei de les 3 R : Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Tot un procés d’educació ambiental  de  creativitat i solidaritat.

El Projecte desenvolupat pels alumnes del PQPI-PTT, especialitat Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic, consisteix en el desenvolupament d’un negoci dedicat al disseny i creació d’articles i complements fets a mà amb material reciclat.

Aquest any  igual que el curs passat els articles s’han exposat  a l’aparador del negoci ubicat al vestíbul del centre.

I un any més el bescanvi dels articles per aliments per donar a Càritas de Torredembarra ha estat tot un èxit. El passat dia 5 de juny vam fer entrega d’aquests a dita entitat.

Aquest és un projecte iniciat el curs passat i que ens va fer valer el I Premi de la Vila de Torredembarra en la categoria  “d’educació ambiental” i del qual ens sentim molt orgullosos.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa i a l’equip directiu per fer possible que aquest projecte hagi estat un èxit, un cop més.

Agrair i felicitar també la tasca a tots els professors que formen part del Projecte i al grup d’alumnes.

Sílvia Vilaplana Serret

Tutora PQPI-PTT