dilluns, 3 de juny de 2013

PREMI EN EL XVIIIè CONCURS “EL GUST PER LA LECTURA” 2012-2013

     El passat 30 de maig, coincidint amb la sortida de l’institut a Port Aventura, la Mercè va viatjar a Barcelona per a recollir el premi obtingut per l’Eduard Moya, la Janira Ocaña i la Carla Peris, tots tres de 2n B, que no van poder viatjar amb ella a causa de l’esmentada activitat de fi de curs. Aquest premi ha estat obtingut per l’enregistrament en àudio de la dramatització teatral d’un passatge de l’obra “Alícia al país de les meravelles” de Lewis Carrol, que els esmentats alumnes van fer el segon trimestre dirigits per la seva professora de Català, Montse Bové. Per al premi, el jurat ha valorat l’adequació de l’adaptació del text al format teatral, la claredat de la dicció, l’adequació de l’entonació a les característiques dels personatges i els recursos expressius emprats (efectes sonors, música, pauses...)
Carla Peris
Eduard Moya
Janira Ocaña

      L’acte de cloenda va tenir lloc al CaixaFòrum de Montjuïc i el lliurament de premis als alumnes i centres finalistes i guanyadors va córrer a càrrec de Mònica Pereña, Subdirectora General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

     En aquesta edició hi ha participat prop de 2.400 alumnes de 100 centres educatius de tot Catalunya amb 254 treballs presentats entre les diferents categories. L’Eduard, la Janira i la Carla han quedat finalistes de Catalunya de la Categoria C (alumnat de 1r i 2n d’ESO). A ells i a la seva professora, la més sincera enhorabona!!