dimarts, 20 de novembre de 2012

Tarraco Home Recicle

          El passat dissabte, 17 de novembre, en la Nit de la Cultura de Torredembarra, el projecte del Programa de Qualificació Professional Inicial de l'Institut Ramon de la Torre "Tarraco Home Recicle" ha rebut el Primer premi pel foment del reciclatge a Torredembarra, compartit amb l'Escola Antoni Roig. Aquest premi és un del guardons que incorpora la convocatòria XIV Premis Vila de Torredembarra, dotat amb 1000 euros.

          El projecte ha estat dirigit per la tutora Sílvia Vilaplana del grup d'Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic i els professors dels mòduls específics: Anselm Aguadé, Anna Maria Carceller, Joan Casas, Coro Luengo, Angela Martí, Carme Mitjans, Ana Mitjans i Verònica Segura.

        Hem d'agrair l'esforç de la tutora, dels professors i dels alumnes pel desenvolupament i implicació en aquest projecte. El treball consisteix en el desenvolupament d'una empresa dedicada a la elaboració i venda de productes fets a mà amb material reciclat. Aquests productes es canviaven per aliments que es van donar a Càritas de Torredembarra.

          El resultat ha estat un projecte compromès amb l'entorn (acte solidari) amb el Medi Ambient i participatiu ja que tota la comunitat educativa va col.laborar.

Enhorabona!


          També hem pogut seguir la noticia per "Ràdio Ona La Torre"  i  TAC12.